KATA FRISSÍTŐ MASSZÁZS ZUGLÓBAN  
Egészségügyi végzettségű okleveles masszőrtől
, Kinesio-tape terapeutától, a testi - lelki nyelvezetet ismerő mentálhigiénikus szakembertől

Szeretettel várlak

 A Z    É V    M I N D E N    N A P J Á N 

H-P: 13:00 - 20:00 óra között és Szo-V: 10:00 - 20:00 között 

ILLATMENTES NÖVÉNYI OLAJOS VAGY NÖVÉNYI KRÉMES

svéd - frissítő masszázsra, Kinesio-Tape kezelésre,   köpölykezelésre (vákuumos kezelés, mélymasszázs),

színterápiás kezelésre, ill.

Thumper Maxi Pro gépi mélyizom és kötőszöveti masszázsra 

 Budapest, 1149 Bíbor u. 14-16. 6.em. 13.,  97-es csengő 

 (Liftből kiszállva  jobbra, a folyosói üvegajtó után

A stúdió nyitva: kizárólag az előre egyeztetett időpontban

    Tel.: 0620/ 43 44 322    Kata   

Időpontot / változtatást 8:00-21:00 óra között tudsz kérni: élőszóban vagy Viberen vagy Facebookon: https://www.facebook.com/masszazszugloban  (Kata Katus)

SMS-ben választ nem küldök. Kérem a megértésed.

Lipcsik Katalin e.v.       A.sz.: 67671003-1-42

 

A szolgáltatás teljes egészében erotikamentes! Érzéki masszázst nem vállalok! 

Intim területeket nem érintek meg! 
A szexuális szolgáltatás kérése miatt a masszázst nem kezdem el vagy azonnal befejezem és a masszázs teljes ára kifizetendő ezekben az esetekben is.

A masszázs vér -nyirokkeringést javító, fájdalomcsillapító, stresszoldó, lazító, frissítő, testi-lelki betegségek megelőzését segítő, rehabilitációt támogató masszázs! 

A masszázsfogások közepes erősségűek (nem lágy, de nem sportjellegű, hanem e kettő közötti erősségű).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-  Ha nem tudsz eljönni és a megbeszélt időpont előtt legalább 3 órával  korábban nem mondod le a masszázst vagy mentálhigiénés konzultációt, akkor a legközelebbi alkalommal +4000Ft-ot szükséges fizetned, az éppen aktuális masszázsod / konzultációd felett. (Ha legalább 3 órával korábban lemondod, természetesen nincs ez a +4000Ft-os felár a legközelebbi alkalommal.) Kérlek, a lehető leghamarabb és mindenképpen jelezz vissza, ha nem tudnál megjelenni (élőszóban vagy Viberen vagy Facebookon)! Köszönöm a megértésed!

Kérlek gyere időben, mert a késés a saját idődből vonódik le!

-  Masszázsra a stúdióba legkorábban a megbeszélt időpont előtt 5 perccel már be tudlak engedni. Ha ennél korábban érkeznél, a zárt folyosón tudsz tartózkodni!  


Zuglói fizetőparkolás, fizetőzónák  2017 szeptembertől:

(A Bíbor u. és közvetlen környezete továbbra is térítésmentes marad.)

BÍBOR U. ELÉRHETŐSÉGEI:

- Puskás Ferenc Stadiontól 1 megálló - Várna u. megálló - a 80-as, 80A-s trolival vagy 130-as busszal. Itt átmész a gyalogátkelőnél, tovább haladsz a Fogarasi Tesco irányába. Az első keresztutca a Várna u., a második a Bíbor u. A Várna u.-i megállótól Kb. 4 perc gyalog.

 

- Nagy Lajos kir. útja felől jövő 80, 80A-as troli vagy 130-as busszal a Pillangó u-nál szállj le (itt a Tesco). Gyalog tovább haladsz a Puskás Ferenc Stadion felé. Első keresztutca a Pillangó u, a második a Bíbor u. A Pillangó megállótól kb. 4 perc gyalog.
 

- Puskás Ferenc Stadiontól elindulsz gyalog a Tábornok utcán - vasúti átjáró alatt is - addig, amíg jobb oldalon meglátod a Bíbor utcát. Stadiontól kb. 8 perc gyalog.
 

- A Pillangó út Metrómegállótól elindulsz a Fogarasi Tesco felé, a Fogarasi útnál átmész a gyalogátkelőn (Pillangó u.), itt balra haladsz a Puskás Ferenc Stadion felé és az első keresztutca a Bíbor u. Kb. 6 perc gyalog a Metrótól.

------------------------------------------------------------------------------------------------

A Svéd-frissítő masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A kezelés közben a kliens izmai ellazulnak, javul a nyirok -és vérkeringés, testileg és lelkileg is felfrissül a vendég, javul az emésztés, csökken a fájdalom, enyhül a fáradság, a stressz-szint fokozatosan csökken. A masszázs a betegségek, rossz közérzet megelőzésére is alkalmas, de kialakult betegség / állapot rehabilitációjában is segít. Testi - lelki -, szellemi harmóniát hoz létre.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A következő állapotok alatt részlegesen tudod igénybe venni a kezeléseket, ill. eltérő technikát alkalmazhatoknem fertőző bőrbetegségek (ha van ilyen betegséged, kérlek hozz magaddal orvosi papírt, hogy nem fertőző),  legyengült állapot, csontritkulás,  szívritmuszavar, nem beállított magas vérnyomás, traumás sérülések, visszérbántalom, heveny ízületi betegségek, rosszindulatú megbetegedések, vérzékenység, véralvadásgátlók   alkalmazásakor,  lábkörömgomba-lábgombásodás -talpi szemölcs (gomba és szemölcs esetén a zokni!! használata kötelező és teljes tünetmentesség esetén tudok csak talpat masszírozni ezekben az esetekben, ill. a térdharisnya, harisnya nem elég a többi terület masszírozhatóságához; kérlek, még melegebb időszakban is hozz magaddal zoknit!!, ha ezek a fertőzések jelen vannak!).

Gyulladásos megbetegedést, j
elenlegi fogászati - ill. más egészségügyi beavatkozást előre jelezd telefonon, Facebookon vagy Viberen, mert biz. esetekben a masszázs nem végezhető el, csak egy biz. idő eltelte után! 

 

Influenzás-, megfázásos megbetegedésű-, herpeszes-, egyéb területen lévő gombás /szemölcsös megbetegedésű-, egyéb fertőző megbetegedésű-, anorexiás állapotú-, hőemelkedéses-lázas-, ápolatlan-, alkohol - drog befolyásoltságú-, "láncdohányos" embert fogadni nem tudok! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nálam a masszázst az egészséges emberek mellett biz. betegségekkel, állapotokkal is

igénybe lehet venni. Jöhetsz hozzám pl. túlsúlyosan, mozgáskorlátozottan,

végtaghiányosan, ha nem tudsz hason feküdni (az időpont lefoglalásakor vagy a masszázs megkezdése előtt legalább egy órával korábban erről légy szíves tájékoztass), látás - hallássérülten, beszédhibásan, bármilyen identitástudattal, egyéb állapotokkal - betegségekkel is.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Masszázsszék, habszivacs bélelésű -enyhén puha tatami vagy keményebb tatami

is rendelkezésre áll. Ha ezek közül valamelyiket szeretnéd, kérlek jelezd ezt előre a

telefonban.

A tatamin történő masszázs + 500Ft a feltüntetett ár felett. 

A masszázságy nagy teherbírású.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thumper® gépi masszázs

A Thumper Maxi Pro professzionális masszázsgép 1974-ben Kanadában, terápiás céllal kifejlesztett, lökéshullámokkal (vibrációs rezgésű, nem hanghullámú) dolgozó, nagy teljesítményű masszázsgép, mely egyszerre nagy felületen érintkezik a testtel.

A nyolc fejen keresztül, másodpercenként 25-35 impulzussal képes dolgozni, amelyek 20-40 cm mélységig hatolnak az izmokba, kötőszövetekbe, fellazítva, regenerálva azokat, ill. egyszerre az egész testfelületen / testen belül is lehet érezni az intenzíven rezgő impulzusok pozitív, frissítő hatásait.

Az átható lökéshullámok miatt pumpáló nyomás keletkezik, melynek hatására javul a vér- és nyirokkeringés, így kedvezőbb lesz a sejtek anyagcseréje, oxigénellátása, tápanyagfelvétele, salakanyagok kiürülése.

Hatékony lehetőség a fájdalmak csillapításában, mozgásszervi rehabilitációban, sportolás előtti és utáni lazításban és a regenerálódásban, sportsérülések megelőzésében, teljesítőképesség fokozásában, izomláz (fascialáz) oldásában, általános közérzet javításában, kondíciójavításban, alakformálásban, cellulit kezelésben.

E gépi masszázs nem alkalmazható véralvadásgátlók alkalmazásakor, várandósság esetén, pacemaker viselésekor, szívritmuszavarban, rosszindulatú megbetegedésekben, fertőző állapotok jelenléte esetén, gyulladásos állapotoknál, traumás sérülések mellett, epe - és vesekövesség esetén.

A Trumper masszázs is akkor fejti ki a legkedvezőbb hatását, ha a kezelés után bő vízfogyasztás és könnyű ételek fogyasztása történik és minél többet mozgunk / nyújtásokat végzünk. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A vér – nyirokkeringés javításához köpölymasszázst (vákuummasszázs) is alkalmazok.  A köpölymasszázs alatt a bőr nem lesz lilásvörös árnyalatú, és az esetlegesen kialakuló pirosas szín is csökken vagy megszűnik ált. a masszázs végére.

Az intenzíven letapadt / fájdalmas területek oldásához egy vagy több ponton, rövid ideig folyamatosan fennmaradó pihenő köpölyözést  szoktam javasolni, ami után pár napig elszíneződés fordulhat elő a bőrfelületen. Ez az elszíneződés ált. önmagában sem és érintésre sem szokott kellemetlen érzetet kiváltani. Rövid ideig tartó izomlázszerű érzet viszont előfordulhat. 
A köpölykezelések erősségét tudom szabályozni! Ha érzékenységet, kellemetlenséget tapasztalnál, a vákuumot az elfogadható szintre tudom állítani!

A köpöly megemeli a bőrt, az alatta lévő területen vérbőség jön létre, így javul a szervezet oxigénellátása, anyagcseréje és a köpölyözés segíti a letapadt kötőszövetek,  izmok fellazítását és így csillapítja a fájdalmat is.

A köpölykezelést a feltüntetett ár már tartalmazza, e kezelésért nincs felár felszámítva!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Szükség esetén színterápiás fénykezelést is alkalmazok a masszázs idején belül, felár nélkül.

A színek is szabályozzák testünk, lelkünk, szellemünk működését. A betegségek kialakulásában szerepet játszik, hogy kevésbé engedjük magunkhoz a fény eredetű táplálékokat. Ha megfelelő mennyiségben és minőségben fogadjuk be a szervezetünkbe a különböző színeket, akkor az öngyógyító funkcióink beindulhatnak.

Betegségekben, állapotokban, gondolkodás vagy alvás közben, más tevékenységekben a szervezetünk rezgései megváltoznak. Ezek a rezgések eltérhetnek a normál állapottól, amelyek fenntarthatnak tüneteket, de újabbakat is kialakíthatnak. Ha a túlzott működésre vagy alul működésre megfelelő színterápiát alkalmazunk, akkor a megváltozott rezgések normalizálódhatnak.

A szín – fényterápiát egyre több helyen és betegségekre alkalmazzák, de leggyakrabban újszülött osztályokon, bőrgyógyászatokon, pszichés megbetegedésekben pszichiátriai osztályokon, fizikoterápiás szakrendeléseken, a holisztikus gyógyítással foglalkozók a teljes energetikai rendszer harmonizálásához is használják.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

A kinesio-tape (ejtsd: kineziotép), (kinezio -szalag vagy tapasz) kifejlesztése dr. Kenzo Kase japán orvos, kiropraktőr nevéhez fűződik. Olyan kezelési lehetőséget fejlesztett ki, ami hasonlóan rugalmas, mint az emberi bőr, együtt mozog a testtel, kémiai hatóanyagmentes és alkalmazható különböző akut vagy krónikus mozgásszervi megbetegedésekben, izom/ízületi/ín sérülésekben, gyulladásoknál, fájdalmak csillapításában, duzzanatoknál, ödémáknál, izomfunkciók javításában, rehabilitációban, korrekciókban (pl. tartásjavítás), véraláfutások esetén vagy megelőzésben is.
 

A megfelelően felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a vér – és nyirokkeringés javul, az idegsejtekre történő nyomás csökken, így a fájdalom, gyulladás is csökken vagy megszűnik, stabilizálja – támasztja – tehermentesíti az izmokat, ízületeket, felgyorsítja a regenerálódást.
 

A szalagok – az állapotoknak megfelelő ideig – a bőrön maradnak, de hetente egyszer higiéniai és hatásossági okból célszerű lecserélni!

A szalagot szőrtelenített felületre tudom csak felhelyezni, ezért kérlek, szükség esetén szőrtelenítsd a kezelendő területet!

Ha intenzív izzadással járó tevékenységet végzel, a tapaszt nem tudom felhelyezni!

Az otthoni tusolásod legyen gyors és a szalagot törülközővel nyomkodva szárítsd meg, de rövid ideig hajszárítóval is szárazra fújhatod!

Fontos a szalagozott terület mozgatása és átmasszírozgatása!!!

A szalag bizonyos esetekben orvosi diagnózis után tehető fel (vagy nem tehető fel), ezért fontos előre jelezned (lehetőleg a Viber vagy Facebook elérhetőségemen), milyen panasszal kapcsolatosan szeretnéd a tape felhelyezését kérni!

Ellenjavallatok, amikor a szalag nem helyezhető fel: pl. égett - gyulladt bőrfelületre, sebre, hámhiányra (csak ezeket kikerülve lehet feltenni), fertőzött területre, igen vékony bőrre, várandósság első 3 hónapjában a hasra és derékra nem tehető fel, ismert akril-allergia esetén (latex-érzékenységben feltehető!) trombózisveszélykor, tumor esetén, inzulint alkalmazónál csak a szúrás helye nem ragasztható.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kedves vendégem! Ha jól érezted magad nálam, örömmel venném, ha értékelnéd a vállalkozásomat, akár csak csillagozással vagy vélemény írásával is.
A Google keresőjében 'Kata Frissítő Masszázs' néven találsz meg és ezen belül
"írja meg véleményét" rész. (Nem ezen a honlapomon belül lehet értékelni.) 
Hálásan köszönöm a segítséged. Szép napot! 
:)

 

GOOGLE ÉRTÉKELÉS LINK goo.gl/i2zURx     

 

A linkben görgetve alul megtalálható a "vélemény írása" rész és erre kattints. Köszönöm.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A tudomásomra jutott személyes adatokat bizalmasan kezelem és ezeket az információkat senkinek nem adom át! Csak számla kérésekor továbbítódnak - kizárólag - a számla adatai a NAV felé, a törvényi előírás miatt!

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Kérem, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót annak érdekében, hogy megértse, hogyan kezelem a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait.
Lipcsik Katalin e.v. adatkezelőként tiszteletben tartom mindazon személyek magánszféráját, akik számára személyes adatot adnak át és elkötelezett ezek védelmében. Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelet (679/2016 sz. rendelet, a továbbiakban: GDPR) 13. cikke alapján az alábbi kötelező tájékoztatást adom:
Az Adatkezelő adatai:
Cégnév: Lipcsik Katalin egyéni vállalkozó
Székhely: Budapest, 1149 Bíbor u. 14-16. 6.em. 13.
Weblap: zuglomasszazs.iwk.hu
Kapcsolattartás: Tel.:06204344322, Viber, www.facebook.com/masszazszugloban
Telefon: 06204344322
E-mail:  -
Adatvédelmi Tisztviselő: az adatkezelő a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére
Adatvédelmi kérelmek: amennyiben bármilyen kérése vagy kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérelmét postai úton a fent megjelölt címre és névre elküldheti. Válaszomat késedelem nélkül, de legfeljebb 30 napon belül küldöm az Ön által kért címre.
Adatfeldolgozás: adatfeldolgozó igénybevétele nem történik.
Külföldi adattovábbítás: nem történik külföldre továbbítás.
1. Adakezelési célok
Mentálhigiénés tanácsadás, masszázs és fizikai közérzetet javító szolgáltatás nyújtásához kapcsolódóan, a szolgáltatást igénybevevőinek adatait jogi kötelezettség teljesítése és ügyfélkapcsolat fenntartása céljából kezelem
2. Jogalapok az Ön személyes adatainak felhasználáshoz 
Az Ön személyes adatainak használatát az alábbiak alapozzák meg mint jogalapok: 
a) Az Ön személyes adatának használata ahhoz szükséges, hogy a számviteli jogszabályoknak megfelelő számlát állíthassak ki, ha Ön ezt kéri. Jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont 
b) Telefonszámára és keresztnevére kizárólag időpont-egyeztetés céljából van szükség. Jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont. Hozzájárulását a telefonszám és keresztneve megadásával adja meg. Amennyiben ezeket nem adja meg, a szolgáltatást nem tudja igénybe venni. 
3. Az adatkezelés időtartama
A számlákat jogi kötelezettség miatt legalább nyolc évig őrzöm meg.
A kapcsolattartás céljából megadott adatokat évente törlöm.
4. Érintetti jogok 
A személyes adataihoz kapcsolódóan Önnek a jogszabályban meghatározott jogai vannak. Amennyiben ezekhez kapcsolódóan további információt szeretne kapni vagy bármelyikkel élni kíván, bármikor kapcsolatba léphet velem.
Érintetti jogok: 
a)    hozzáférés, az Önre vonatkozó, általam kezelt adathoz;
b)    amennyiben egy adat elavult vagy helytelen, ennek kiigazítása;
c)    az Önre vonatkozó általam kezelt adat törlése, ez a jog kizárólag a kapcsolattartási adatokra vonatkozik;
d)    az adat kezelésének korlátozása;
e)    az Ön személyes adatának direkt marketing célokra való használatának megtiltása;
f)     személyes adatainak harmadik személy szolgáltató számára történő átadása, vagy ennek megtiltása;
g)    bármely Önre vonatkozó, általam kezelt személyes adatról másolat adása; 
h)    tiltakozás a személyes adatok általam történő használata ellen.
4.  Jogorvoslati tájékoztatás
Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) ugyfelszolgalat@naih.hu.
Bírósági út: az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

Tevékenység

Kezelt adatok

Adakezelési cél

Adatkezelési jogalap

Adattovábbítás

Tárolás módja és ideje

Számviteli bizonylat kiállítása

Név

Lakcím

(adószám)

számla kiállítása szolgáltatás nyújtásához kapcsolódóan

GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont

NAV felé

Legalább 8 év

Kapcsolattartási adatok

Keresztnév

Telefonszám

 

Időpont egyeztetés, változtatás

GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont

Nem történik

egy év

Az adatvédelmi tájékoztató elkészítésében segítséget nyújtott:Dataprotection.eu
web: www.dataprotection.eu;facebook:http://www.facebook,com/dataprotectioneu;e-mail: info@dataprotection.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A feltüntetett árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁT!  

 

*A szombatra áthelyezett munkanapokon, a szombati ár van érvényben.

*A hétfőre vagy péntekre áthelyezett pihenőnapokon a hétköznapi ár van érvényben.

*Kombinált szolgáltatás  -min. 2. (masszázs, kinesio-tape, konzultáció, Thumper) igénybevétele esetén, hétvégén és ünnepnapon egyszeri +500Ft fizetendő.
 

MASSZÁZS ÁRLISTA:
kézi masszázs+vákuumos masszázs

H-P: 30 perc / 3500Ft 

H-P: 60 perc / 5500Ft 

H-P: 80 perc / 6500Ft 

Szombat, vasárnap, ill. ünnepnapon +500Ft a feltüntetett árak felett.

Thumper gépi lökéshullám-masszázs +500Ft a feltüntetett árak felett,
a masszázsidőn belül, max.10percben

 

 MASSZÁZS   AJÁNDÉKUTALVÁNY   KAPHATÓ, 

 MELY  CSAK  SZEMÉLYESEN  VEHETŐ  ÁT! 

------------------------------------------------------

KINESIO-TAPE ÁRLISTA:

tape felhelyezése:

H-P: 3000Ft / egy testtájék

H-P: 3500Ft / tartásjavítás

Szombat, vasárnap, ill. ünnepnapon +500Ft a feltüntetett árak felett.

+1500Ft további egy területenként

+1000Ft a felhelyezés betanítása

------------------------------------------------------

MASSZÁZS + TAPE ÁRLISTA:

A Fenti masszázsidő után a tape felhelyezése +2500Ft / egy testtájék

ill. tartásjavítás: +3000Ft;

+1500Ft további egy területenként

------------------------------------------------------

MENTÁLHIGIÉNÉS - 

LELKI EGÉSZSÉG

TANÁCSADÁS / KONZULTÁCIÓ

H-P: 55 perc / 7000Ft

Szombat, vasárnap, ill. ünnepnapon: 55 perc / 7500Ft

------------------------------------------------------