KATA FRISSÍTŐ MASSZÁZS ZUGLÓBAN  
Egészségügyi végzettségű okleveles masszőrtől
, Kinesio-tape terapeutától, a testi - lelki nyelvezetet ismerő mentálhigiénikus szakembertől
 

 Szeretettel várlak

A Z    É V    M I N D E N    N A P J Á N

H-P: 13:00 - 20:00 óra között és

Szo-V: 10:00 - 20:00 között

NÖVÉNYI OLAJOS VAGY NÖVÉNYI KRÉMES

svéd - frissítő masszázsra, köpölykezelésre,

Kinesio-Tape kezelésre, ill. színterápiás kezelésre. 

 Budapest, 1149 Bíbor u. 14-16. 6.em. 13., 

 (liftből kiszállva  jobbra, a folyosói üvegajtó után)   97-es kapucsengő.

   Tel.: 0620/ 43 44 322    Kata   

Időpont kérése 8:00 - 21:00 óra között lehetséges.

Lipcsik Katalin        A.sz.: 67671003-1-42

 

A szolgáltatás teljes egészében erotikamentes! Érzéki masszázst nem vállalok! 

Intim területeket nem érintek meg! 
A szexuális szolgáltatás kérése miatt a masszázst nem kezdem el vagy azonnal befejezem és a masszázs teljes ára kifizetendő ezekben az esetekben is.

A masszázs vér -nyirokkeringést javító, fájdalomcsillapító, stresszoldó, lazító, frissítő, testi-lelki betegségek megelőzését segítő, rehabilitációt támogató masszázs!

Időpont kérése / változtatása / érdeklődés késő este is, hétvégén és ünnepnapokon is lehetséges élőszóban vagy a Facebook, ill. Viber oldalamon keresztül is.
https://www.facebook.com/masszazszugloban (Kata Katus)
SMS-ben választ nem küldök. Kérem a megértésed.

Ha nem tudsz eljönni, örülnék, ha a lehető leghamarabb jeleznéd ezt. A lemondást tudomásul veszem és köszönöm a jelzésed.

Ha nem tudsz eljönni és a megbeszélt időpont előtt legalább 2 órával  korábban nem mondod le a masszázst vagy mentálhigiénés konzultációt, akkor a legközelebbi alkalommal  +3500Ft-ot szükséges fizetned, az éppen aktuális masszázsod/konzultációd felett. Köszönöm a megértésed. 


Zuglói fizetőparkolás, fizetőzónák  2017 szeptembertől:

(A Bíbor u. és közvetlen környezete továbbra is térítésmentes marad.)

BÍBOR U. ELÉRHETŐSÉGEI:

- Puskás Ferenc Stadiontól 1 megálló - Várna u. megálló - a 80-as, 80A-s trolival vagy 130-as busszal. Itt átmész a gyalogátkelőnél, tovább haladsz a Fogarasi Tesco irányába. Az első keresztutca a Várna u., a második a Bíbor u. A Várna u.-i megállótól Kb. 4 perc gyalog.

 

- Nagy Lajos kir. útja felől jövő 80, 80A-as troli vagy 130-as busszal a Pillangó u-nál szállj le (itt a Tesco). Gyalog tovább haladsz a Puskás Ferenc Stadion felé. Első keresztutca a Pillangó u, a második a Bíbor u. A Pillangó megállótól kb. 4 perc gyalog.
 

- Puskás Ferenc Stadiontól elindulsz gyalog a Tábornok utcán - vasúti átjáró alatt is - addig, amíg jobb oldalon meglátod a Bíbor utcát. Stadiontól kb. 8 perc gyalog.
 

- A Pillangó út Metrómegállótól elindulsz a Fogarasi Tesco felé, a Fogarasi útnál átmész a gyalogátkelőn (Pillangó u.), itt balra haladsz a Puskás Ferenc Stadion felé és az első keresztutca a Bíbor u. Kb. 6 perc gyalog a Metrótól.

 

A Svéd-frissítő masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A kezelés közben a kliens izmai ellazulnak, javul a nyirok -és vérkeringés, testileg és lelkileg is felfrissül a vendég, javul az emésztés, csökken a fájdalom, enyhül a fáradság, a stressz-szint fokozatosan csökken. A masszázs a betegségek, rossz közérzet megelőzésére is alkalmas, de kialakult betegség / állapot rehabilitációjában is segít. Testi - lelki -, szellemi harmóniát hoz létre.

 

A következő állapotok alatt részlegesen tudod igénybe venni a kezeléseket, ill. eltérő technikát alkalmazhatokhőemelkedés, heveny ízületi megbetegedések, lábkörömgomba-lábgombásodás -talpi szemölcs (a zokni használata kötelező és teljes tünetmentesség esetén tudok csak talpat masszírozni ezekben az esetekben, ill. a térdharisnya, harisnya nem elég a többi terület masszírozhatóságához), nem fertőző bőrbetegségek, várandósság csontritkulás, szívritmuszavar, visszér bántalmak, vérzékenység-véralvadásgátlók alkalmazásakor, traumás sérülések, rosszindulatú megbetegedések, legyengült állapot, kezeletlen magas vérnyomás. Gyulladásos megbetegedést előre jelezd, mert biz. esetekben a masszázs nem végezhető el.

 

Influenzás-, megfázásos megbetegedésű-, herpeszes-, a kézen lévő gombás/szemölcsös megbetegedésű-, egyéb fertőző megbetegedésű-, anorexiás állapotú-, lázas-, ápolatlan-, alkohol - drog befolyásoltságú-, "láncdohányos" embert fogadni nem tudok.

 

Nálam a masszázst az egészséges emberek mellett biz. betegségekkel, állapotokkal is

igénybe lehet venni. Jöhetsz hozzám pl. túlsúlyosan, mozgáskorlátozottan,

végtaghiányosan, ha nem tudsz hason feküdni, látás - hallássérülten, beszédhibásan,

bármilyen identitástudattal, egyéb állapotokkal - betegségekkel is.

MINDENKI TELJES DISZKRÉCIÓBAN RÉSZESÜL!
 

Masszázsszék, habszivacs bélelésű -enyhén puha tatami vagy keményebb tatami

is rendelkezésre áll. Ha ezek közül valamelyiket szeretnéd, kérlek jelezd ezt előre a

telefonban.

A tatamin történő masszázs + 500Ft a feltüntetett ár felett. 

A masszázságy nagy teherbírású. 

 

A vér – nyirokkeringés javításához köpölymasszázst is alkalmazok. Köpölymasszázs alatt a bőr nem lesz lilásvörös árnyalatú, és az esetlegesen kialakuló pirosas szín is csökken vagy megszűnik ált. a masszázs végére.

Az intenzíven letapadt területek oldásához az erősebb hatásfokú köpölyt szoktam javasolni, ami után pár napig elszíneződés fordulhat elő a bőrfelületen. Ez az elszíneződés önmagában sem és érintésre sem fájdalmas! Rövid ideig izomlázszerű érzet előfurdulhat.

A köpölyözés javítja a szervezet oxigénellátását, anyagcseréjét, segíti a letapadt

kötőszövetek, izmok fellazítását és így csillapítja a fájdalmat is.

A köpölykezelést a feltüntetett ár már tartalmazza.
 

Szükség esetén színterápiás fénykezelést is alkalmazok a masszázs idején belül.

A színek is szabályozzák testünk, lelkünk, szellemünk működését. A betegségek kialakulásában szerepet játszik, hogy kevésbé engedjük magunkhoz a fény eredetű táplálékokat. Ha megfelelő mennyiségben és minőségben fogadjuk be a szervezetünkbe a különböző színeket, akkor az öngyógyító funkcióink beindulhatnak.

Betegségekben, állapotokban, gondolkodás vagy alvás közben, más tevékenységekben a szervezetünk rezgései megváltoznak. Ezek a rezgések eltérhetnek a normál állapottól, amelyek fenntarthatnak tüneteket, de újabbakat is kialakíthatnak. Ha a túlzott működésre vagy alul működésre megfelelő színterápiát alkalmazunk, akkor a megváltozott rezgések normalizálódhatnak.

A szín – fényterápiát egyre több helyen és betegségekre alkalmazzák, de leggyakrabban újszülött osztályokon, bőrgyógyászatokon, pszichés megbetegedésekben pszichiátriai osztályokon, fizikoterápiás szakrendeléseken, a holisztikus gyógyítással foglalkozók a teljes energetikai rendszer harmonizálásához is használják.
 

A kinesio-tape (ejtsd: kineziotép), (kinezio -szalag vagy tapasz) kifejlesztése dr. Kenzo Kase japán orvos, kiropraktőr nevéhez fűződik. Olyan kezelési lehetőséget fejlesztett ki, ami hasonlóan rugalmas, mint az emberi bőr, együtt mozog a testtel, kémiai hatóanyagmentes és alkalmazható különböző akut vagy krónikus mozgásszervi megbetegedésekben, izom/ízületi/ín sérülésekben, gyulladásoknál, fájdalmak csillapításában, duzzanatoknál, ödémáknál, izomfunkciók javításában, rehabilitációban, korrekciókban (pl. tartásjavítás), véraláfutások esetén vagy megelőzésben is.
 

A megfelelően felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a vér – és nyirokkeringés javul, az idegsejtekre történő nyomás csökken, így a fájdalom, gyulladás is csökken vagy megszűnik, stabilizálja – támasztja – tehermentesíti az izmokat, ízületeket, felgyorsítja a regenerálódást.
 

A szalagok – az állapotoknak megfelelő ideig – a bőrön maradnak, de hetente egyszer higiéniai és hatásossági okból célszerű lecserélni!

A szalagot szőrtelenített felületre tudom csak felhelyezni, ezért kérlek, szükség esetén szőrtelenítsd a kezelendő területet!

Az intenzívebb izzadással járó tevékenységek alatt a tapaszt nem tudom felhelyezni!

Az otthoni tusolásod legyen gyors és a szalagot törülközővel nyomkodva szárítsd meg, de rövid ideig hajszárítóval is szárazra fújhatod!

Fontos a szalagozott terület mozgatása és átmasszírozgatása!

A szalag bizonyos esetekben orvosi diagnózis után tehető fel (vagy nem tehető fel), ezért fontos előre jelezned (lehetőleg a Viber vagy Facebook elérhetőségemen), milyen panasszal kapcsolatosan szeretnéd a tape felhelyezését kérni!

Ellenjavallatok, amikor a szalag nem helyezhető fel: pl. égett - gyulladt bőrfelületre, sebre, hámhiányra (csak ezeket kikerülve lehet feltenni), fertőzött területre, igen vékony bőrre, várandósság első 3 hónapjában a hasra és derékra nem tehető fel, ismert akril-allergia esetén (latex-érzékenységben feltehető!) trombózisveszélykor, tumor esetén, inzulint alkalmazónál csak a szúrás helye nem ragasztható.

 

 

Kedves vendégem! Ha jól érezted magad nálam, örömmel venném, ha értékelnéd a vállalkozásomat, akár csak csillagozással vagy vélemény írásával is.
A Google keresőjében 'Kata Frissítő Masszázs' néven találsz meg és ezen belül
"írja meg véleményét" rész. (Nem ezen a honlapomon belül lehet értékelni.) 
Hálásan köszönöm a segítséged. Szép napot! 
:)

 

GOOGLE ÉRTÉKELÉS LINK:

 

https://www.google.hu/search?q=zugl%C3%B3%20massz%C3%A1zs&oq=zugl%C3%B3+massz%C3%A1zs&aqs=chrome..69i
57j69i61l3j69i65j0.7040j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8&npsic=0&rflfq=1&rlha=0&rllag=47512657,19107107,1169&tbm=lcl&rldimm=12449320864069
182062&ved=0ahUKEwiM9-eXv5LWAhWD7BQKHa0wClgQvS4IVjAA&rldoc=1&tbs=lrf:!2m4!1e17!4m2!17m1!1e2!2m1!1e2!
2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2#rlfi=hd:;si:12449320864069182062;mv:!1m3!1d15942.76207592477
7!2d19.1195782!3d47.5181267!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i271!2i284!4f13.1;tbs:lrf:!2m1!
1e2!2m1!1e3!2m4!1e17!4m2!17m1!1e2!3sIAE,lf:1,lf_ui:2

 

 

 

A feltüntetett árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁT:  

 

MASSZÁZS ÁRLISTA:

H-P: 30 perc / 3500Ft 

H-P: 60 perc / 5500Ft 

H-P: 80 perc / 6500Ft 

Szombat, vasárnap, ill. ünnepnapon +500Ft a feltüntetett árak felett

MASSZÁZS AJÁNDÉKUTALVÁNY KAPHATÓ, MELY CSAK SZEMÉLYESEN VEHETŐ ÁT! 

------------------------ * --------------------------

KINESIO-TAPE ÁRLISTA:

FELHELYEZÉSE:

H-P: 3500Ft / egy testtájék;

Szombat, vasárnap, ill.ünnepnapon:  4000Ft / egy testtájék

 

+1500Ft további egy területenként

Tartáskorrekció: 4500Ft
 

BETANÍTÁSA:

Tape felhelyezésének ára és+1000Ft
 

HOZOTT SZALAG ESETÉN:

(lehetőleg bézs, azaz testszínű legyen)

-500Ft kedvezmény a felhelyezés árából

-500Ft kedvezmény további egy területenként

------------------------ * --------------------------

MENTÁLHIGIÉNÉS - 

LELKI EGÉSZSÉG

TANÁCSADÁS / KONZULTÁCIÓ

H-P: 55 perc / 7000Ft

Szombat, vasárnap, ill. ünnepnapon: 55 perc / 7500Ft

------------------------ * --------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honlap készítés ingyen